Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bulbapixel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bulbapixel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Hierbij is het cruciaal dat de producten eerst retour ontvangen zijn bij de verkoper, voordat er een terug storting plaats kan vinden.

Voor kledingstukken is het volgende van toepassing;

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u gekozen specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Niet geleverde producten:

Wanneer er iets mis is gegaan bij het leveren van de bestelling, ligt het probleem bij de vervoerdienst. Helaas is dit een probleem wat buiten het bereik van de verkoper ligt en kan Bulbapixel zich hiervoor niet verantwoordelijk stellen. Alle bestellingen worden verzonden met een Track en Trace code voor alle afleveradressen wereldwijd. U kunt daarom zelf het beste contact opnemen met het vervoerbedrijf.