Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens:

Bulbapixel
Jagersbos 84

2716JD Zoetermeer
Info@bulbapixel.com

KvK nummer: 83853111
BTW-identificatienummer: NL003881641B48

Artikel 1 💗  Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke aankoop welke wordt gedaan op de website van Bulbapixel. Bij aanschaf van items op de website ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.
Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken indien Bulbapixel hier schriftelijk mee heeft ingestemd.

Artikel 2 💗 Product en omschrijving

De specificaties en omschrijving staan per artikel omschreven naast of onder elk product. Bij aanvullende vragen of onduidelijkheden kunt u een e-mail sturen naar: info@bulbapixel.com. Bulbapixel is gerechtig ten alle tijde prijs wijzigingen door te voeren. 

Artikel 3 💗 Garantie Producten

Alle items op de website van Bulbapixel worden vooraf het online plaatsen gecontroleerd op kwaliteit. Om deze reden mag je een product verwachten welke van hoge kwaliteit is. Indien zich problemen voordoen met de door uw bestelde producten, kun je contact opnemen met Bulbapixel via e-mail: info@bulbapixel.com

Artikel 4 💗 Levering en uitvoering

Bulbapixel zal er ten alle tijde voor zorgen dat uw bestelling zo snel, en veilig -mogelijk zal worden verstuurd. Bestellingen zullen uiterlijk 14 dagen worden vastgehouden voordat deze daadwerkelijk worden opgestuurd, tenzij anders aangegeven door omstandigheden. Bulbapixel is een klein eenmansbedrijf waardoor er momenten kunnen voorkomen welke enige vertraging kunnen veroorzaken op het versturen van bestellingen. Bestellingen zullen, zoals eerder genoemd, met goede bescherming worden opgestuurd om op deze manier eventuele schade, toegedaan door het verzendbedrijf, te minimaliseren. Levertijden na verzending binnen Nederland zijn gemiddeld 1-2 dagen. Naar het buitenland kan dit vaak oplopen tot 20 dagen. Helaas heeft Bulbapixel geen invloed op vertragingen tijdens de verzending wanneer de bestelling is afgegeven bij het verzendbedrijf, hierdoor zal je op je bestelling moeten wachten, ook als het langer duurt dan gewoonlijk. Vermiste pakketen zullen zijn een gevolg van onzorgvuldigheid van het verzendbedrijf, en kunnen helaas niet worden verhaald op Bulbapixel. Toch wil Bulbapixel er ten alle tijden aan meehelpen om een oplossing te verzinnen. Dit zal in de meeste gevallen kunnen worden opgelost door een korting te krijgen op het nogmaals aankopen van het product (indien deze in voorraad is).

 

Artikel 5 💗 Betalingen

Op de website van Bulbapixel kan worden betaald door middel van iDeal, PayPal en Mastercard.

Artikel 6 💗 Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten
Indien er klachten zijn kun je altijd contact opnemen met Bulbapixel. Er zal dan altijd worden gezocht naar een passende oplossing voor je probleem.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bulbapixel.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.Artikel 7 💗 Annuleren en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Bulbapixel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bulbapixel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Voor kledingstukken is het volgende van toepassing;

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u gekozen specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Niet geleverde producten:

Wanneer er iets mis is gegaan bij het leveren van de bestelling, ligt het probleem bij de vervoerdienst. Helaas is dit een probleem wat buiten het bereik van de verkoper ligt en kan Bulbapixel zich hiervoor niet verantwoordelijk stellen. Alle bestellingen worden verzonden met een Track en Trace code voor alle afleveradressen wereldwijd. U kunt daarom zelf het beste contact opnemen met het vervoerbedrijf.

 

BESTELLINGEN BUITEN NEDERLAND:
Bestellingen buiten Nederland mogen geretourneerd worden indien dit producten zijn welke niet onder hygiëne items vallen, dit zijn alle items behalve kledingstukken en oorbellen.

Bulbapixel heeft ten alle tijde het recht om bestellingen die niet volgens de algemene voorwaarden zijn geplaatst te annuleren.
Bulbapixel is te allen tijde gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.